Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az útolsó boszorkányvadász kritika !
2016. március 14. írta: SoroMove

Az útolsó boszorkányvadász kritika !

500 évvel ezelőtt háború dúlt az emberek és boszorkányok között, akik a világra akarták szabadítani a fekete halált. Boszorkányvadászok seregei harcoltak az ördögi ellenséggel az egész világon, köztük Kaulder (Vin Diesel), akinek sikerült megölnie a boszorkák mindenható királynőjét. Azonban a halála előtti pillanatban a királynő halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, ezzel mindörökre elválasztva őt imádott feleségétől és lányától.
Mára ő az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt, aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halált.

az_utolso_boszorkanyvadasz.jpgNa most hogy ismertettem az alap felállást bele is vágok a kritikába. Mivel is állok szembe. Egy Fantasy Vin Disel-le a fő szerepben . Bár a történet eléggé sablonos let nem vett le a lábamról ,de azért nekem tetszet az inséges fantasy  időkben. A rendező Breck Eisner iparos munkát tet le . Nem tőbb mint várunk egy tökös Fantasy. Meg szokot elemekből.the-last-witch-hunter-trailer-770x470.jpgMint irtam a főszereplő Vin Disel hozza a tőle megszokot karaktert.Az egy sorosai is a szokásosak.Tekintélyes karkatert alakít.A társát a filmben Rose Leslie kelti életre akit a legtöbben a trónok harcából ismerhetünk.Ő is hozza a tőle elvártat(melesleg szemnek is tetszetős a hölgyemény ).Ketőjűk között  remekül müködik  a kémia.Meg kell még említenem még Michael Caine és Elijah Wood-t kik Disel segítőit játszák.Caine a tőle megszokot modon hozza az "őreg mentor"(Bár ez egy halhatatlan mellett elég hülyén hangzik)  karakterét .Wood- on még mindig azt érzem hogy probál kitörni a megyéből . Nem talál igazán hozzá illő szerepet.Ólafur Darri Ólafssons formálja meg az egyik fő genyót . Alakítása a szokásos szintet verri amit elvárunk is .Se több sem kevesebb.

index.jpgA CGI, a látvány a mai trendnek megfelelően jó és kidolgozot .Bár a főhős halahatalansága egy kicsit súlytalanná teszi a küzdelmek nagy részét. A zene átlagos nem maradandó. A vágás pedig szintén átlagos. .Tehát összegezve a film egy kőzepes alkotás .Egy közepes popcorn mozi nem több nem kevesebb .Amit leginkább a színészek visznek a hátukon .Egy közepes 6/10 adnék neki .egy átlagos Popcorn mozi .

A bejegyzés trackback címe:

https://soremove.blog.hu/api/trackback/id/tr548475932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása