Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
The Expanse sorozat ismertető spoiler mentesen .
2016. február 11. írta: SoroMove

The Expanse sorozat ismertető spoiler mentesen .

A minap néztem a Pro4-en a Starget -Atlantis-t és pont arra gondoltam,hogy milyen kevés a tényleges sci-fi a tévében. Sőt a  minőségi fajta még  kevesebb.A mostani felhozatalból az egyik jó példa a jó sorozatra  az Expanse cimű széria.qsbdk4fbiyc_market_maxres.jpgSyfy végre ismét azt csinálja ami a neve tükrözi.Egy jó űrhajós sorozatot rakot le az asztalra. A James.S.A.Corey-féle Térség féle könyveket dolgozák fel . Remek látvánnyal és számomra remek  történet vezetéssel. Bár mintha egy kicsit lassan  haladna a történet vezetés, de számomra egy csepet sem hat ualmasnak.

A történet nagy vonalakban és spoiler mentesen. 200 évvel később, a jövőben játszódik. Főhősei egy űrhajó kapitánya és egy nyomozó, akik eltűnt nő után kutatnak a naprendszerben, s fényt akarnak deríteni a történelem egyik legnagyobb összeesküvésére.

expanse-character-wallpaper_zpsal1rwi2w.jpgA látványa mint emlétettem  tv-s viszonylatban nagyon jó . Végre remek CGI és megvalósítás .A Battelstar Galactica után ismét úgy érezük ,hogy az űrben vagyunk. Végre nincs állandó gravitáció  az űrhajókon. Valamint sok apróságra oda figyeltek . Például jó kinzási módszer a földi gravitációval való kinzás a kisebb gravitációból jövő személyekkel szemben .

the-expanse.jpgA főbb szereplőkre nincs panaszom  Thomas Jane-t már a Megtórloba is kedveltem . A hajó legénységével sincs bajom. Bár mintha Jim Holden karaktere egy kicsit súlytalan lenne (és most nem a gravitáció hiányára utalok ).A többi szereplőt nem emelném ki de ők is hozzák a kötelezőt.

Bár a könyveket nem olvastam (de lehet ,hogy majd bepróbálom de ez most nem ide tartozik) a könyv ismerői azt modták ,hogy első kötet feléig jutotak. Úgy hogy még van mit feldolgozni.Bár a nézetségi adatok  nem túl kecsegtetőek mégis berendelte a Syfy a folytatást és mivel már lemet a 10 részes első évad így a folytatásra várni kell 2017-ig. Egy szó mint száz ha szereted a Sci-fi sorozatokat akkor ezt ajánlóm a figyelemedbe . Semkinek se vegye el a kedvét a Syfy gyengélkedő sorozatainak  tömkelege ellenére ez tényleg jó .

A bejegyzés trackback címe:

https://soremove.blog.hu/api/trackback/id/tr148382640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása