Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Creed Trailer (Rocky spinoff)
2015. július 01. írta: SoroMove

Creed Trailer (Rocky spinoff)

A Warner Bros. közzétette az első előzetest a Creed című filmhez, ami  Rocky filmek spinoff-ja.  Fő szerepében Rocky Balboa korábbi ellenfele, majd később jóbarátja, Apollo Creed fia áll.
A sztori középpontjában Adonis Johnson (Michael B. Jordan) áll, akinek apja, a korábbi nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed méh születése előtt meghalt. A boksz ettől függetlenül azonban a vérében van, és Adonis Philadelphiába költözik, a helyre, ahol apja és Rocky Balboa anno legendás meccsüket megvívták. Ha már a városban van, Adonis megkeresi magát Rocky-t (Sylvester Stallone), és megkéri, hogy legyen az edzője. Bár jó ideje kilépett a boksz világából, Rocky a srác erejét és elszántságát látva úgy dönt, segít neki a felkészülésben, még úgy is, hogy közben egy saját maga is folyamatos harcot vív egy ellenféllel, amelynél halálosabbat egy ringet sem lehet találni…

A bejegyzés trackback címe:

https://soremove.blog.hu/api/trackback/id/tr747587352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása