Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az éhezők viadal: A kiválasztott- 1 rész Mini kritika
2015. március 03. írta: SoroMove

Az éhezők viadal: A kiválasztott- 1 rész Mini kritika

Miután az összeesküvők a 13-as körzetbe menekítették az ellenállás szimbólumává váló Katnisst, találkozik Coin elnökkel és barátaival. Katniss vonakodva bár, de az ellenállás élére áll, hogy megmentsék Peetát és végleg leszámoljanak az elnyomó Snow elnök rezsimjévelmaxresdefault.jpg

A történet ott folytatódik ahol az előző rész abba maradt.Kattniss-t és Finnick Odair a lázadok kiszabadittoták.Peeta és a töbiek a Capitoleum "vendégszeretét élvezik továbra is. A történet főszálja továbra is Katniss körül forog .Rá akarják venni ,hogy válalja el a lázadás  szimbolumának szerepét.Bár vonakodva de elválalja a betőltendö szerepét miután megtalálja célját ,hogy Peetát és a töbieket kiszabaditsa.

Ebben a részben a készítök még jobban kitágítják a világot .Még jobban megismerjük Panem-met és a körzeteit. A harcok során  bejárjuk a körzetek nagy részét söt még a Capitoleumba is látogatást teszünk.Szépen lassan bemutatjál a körzetek   elkeseredet harcát az elnyomás ellen.

A 3. részre elérték a legsötéttebb tónust a történetbe .Mint ahogy a regényben itt a moziban sem kimélik  a szereplőket .Bár már az előző részben is láttuk Kattnis-t menyire megviselte az első viadal itt már szinte teljesen magába süllyed.Hozzá teszem nem csak főszereplönk ha nem majdnem minden viadal győztesen látszanak eme tünetek.Valamint láthatjuk Panem gonoszságát Snow-val az élen.Ahogy üldözi Kattnist és próbálja elfojtani a forradalmat

gamestar-filmajanlo-20141120_screenshot_20141119181527_2_original.jpgA színészekket nem kell kiemelni, ismét hozzák ,amit eddig megszoktunk tőlük .Az új szereplők mint pl: Natalie Dormer vagy Julianne Moore is remekül beileszkedtek a filmbe. Itt megjegyezném az én fájó pontomat itt ,hogy Finnick Odair-t valahogy keveslem a történetbe .Már az előző részben is elvették jó pár jó jelenetét.

Valamint még kiemelném a filmből a kedvenc jelenetemet .Amikor Kattnis és kis csapata meglátogatták a 12. körzetett és a végén egy tónál Kattnis elkezd énekelni . Ez a film egyik csúcspontja szerintem.

Összeségében én adok nekki egy erős 9/10 mivel nagyon tetszett a film.A regényhez hűmaradt.Nefeldjétek a végjáték még hátra van .Idén novemberben  irány a mozi .

Ui. : Sose hagyon el benneteket a remény!

A bejegyzés trackback címe:

https://soremove.blog.hu/api/trackback/id/tr767237817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása