Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Legends-Beépülve :1 Évad  kritika.
2015. február 04. írta: SoroMove

Legends-Beépülve :1 Évad kritika.

Bár már egy ideje vége az első évadnak meg késve bár  de itt a véleményem róla.legends-tv-serires-banner-poster.jpgHol is kezdjem ?

A sorozat aki nem ismerné  egy F.B.I. ügynökről szól aki beépüve dolgozik. A beépített ügynök, Martin Odum a főszereplő, akinek megvan az a képessége, hogy bárkivé át tud alakulni, akit az adott munka megkíván. Azonban a saját identitása is megkérdőjeleződik, amikor egy titokzatos idegen azt állítja, Martin sem az, akinek hiszi magát.

Bár egy kicsit döcögösen indul az egész de azért végére  egészen belejöttek a készítök . A történet sokszor kiszámitható de azért élvezhető. Meg próbálom Spoiler mentesen összegezni az évadot nagy vonalakba azok kedvéért akik még nem láták esetleg.

Az évad nagy része egy fő szálra van felépítve : Ki valójában Martin Odum. A történet elején egy ismeretlen férfi felvilágosítja főszereplönket ,hogy valójában nem Martin Odum. a történet haladtával Odum a külömböző alteregoi segítségével szépen lassan össze rakja a multját. A kirakos darabok össze rakásában segítségére vannak a kollégái. A részek haladtával szépen lassan meg tudja , hogy ki ö valójában  és ,hogy miért is nem emlékezet valódi személyiségére . Bár a részek külön állóként hatnak de szépen lasan egybe érnek .Minden egyes résszel egyre közelebb kerülünk az igazsághoz.

legends-review-cast1_nk5y.jpg

A fináléra nagyjából meg kapjuk a válaszokat a feltett kérdésekre .De azért cliffhanger fejezzük be. Nem eget rengető de a zért engem vissza ránt a 2. évadra ,mert az érdeklődésem meg maradt hősünk iránt.

A színészek közül leginkább  Sean Bean-t emelném ki. Legfőbb erőssége , hogy nem hal meg a sorozatban.Na jó a viccet félre téve  ő az aki életet lehel a sorozatba .Színészi játéka kimagaslik a többiek közül

Ali Larter kit a Heroes-ból ismerünk sokszor idegesitő .Nem a játéka hanem inkább a a karaktere és amit csinálnak velle az írók .Moris Chestnut hozza a kötelezőt  Bár a kotnyelesége az eljén egy kicsit zavart de a végére egészen megkedveltem és már hiányozna ha nem szerepelne .217609_281x308.jpgRátérek az általam leg idegesítöbb karakterre ki abszolult nem is hiányozna . Nem más mint Amber Valletta által életre keltett Sonya Odum. Martin Odum felesége ki engem ki tud kergetni a szobából is. Ismételten nem  a színészel van a bajom hanem magával a karakterrel. Nem igazán tudnak vele mit kezdeni.

 

Öszeségében az évadra adok egy erős 6/10 A záró részre pedig egy 7/10 .A második évadra vissza térek ás majd meglátom mit hoznak ki belőle .

A bejegyzés trackback címe:

https://soremove.blog.hu/api/trackback/id/tr407141937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása