Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Legendás állatok – Grindelwald bűntettei -Szinkronizált trailer 3
2018. október 25. írta: SoroMove

Legendás állatok – Grindelwald bűntettei -Szinkronizált trailer 3

Az első rész végén a nagy erejű, de gonosz terveket forraló Gellert Grindelwald (Johnny Depp) a MACUSA (az Amerikai Egyesült Államok Varázslókongresszusa) fogságába esett, de ehhez szükség volt Göthe Salmander (Eddie Redmayne) segítségére. Csakhogy Grindelwald beváltotta fenyegetését, megszökött, és híveket gyűjt. Követői legtöbbje nem is sejti, hogy mi az igazi célja: a tiszta vérű mágusok élén az összes varázstalan lényt le akarja igázni.
Ki más szegülhetne szembe vele, mint Albus Dumbledore (Jude Law), a Roxfort ifjú tanára, aki harcba hívja egykori diákját Salmandert. Az ifjú tudós vállalja a feladatot, mert nem is sejti, mekkora veszély leselkedik rá. Az egyre jobban megosztott varázsvilágban a legjobb barátok és legközelebbi családtagok szeretete és hűsége is kérdésessé válik.

Láss és Nézz !

A bejegyzés trackback címe:

https://soremove.blog.hu/api/trackback/id/tr6414322085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása