Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Holtsáv -Retró kedvcsináló !
2017. november 27. írta: SoroMove

Holtsáv -Retró kedvcsináló !

A Stephen King magyarul is több kiadást megért klasszikus-kultikus regénye alapján készült tévéfilmsorozat főszereplője súlyos baleseti agysérülés hatására új képességekre tesz szert. A többéves kómából magához térve, majd lassan felépülve azon veszi észre magát, hogy érzékeli, látja az őt körülvevő emberekkel és tárgyakkal kapcsolatos lehetséges jövővonalakat, sőt olykor befolyásolni is tudja őket. Különleges képességeinek azonban híre megy, egyesek kételkednek benne, mások viszont saját, többnyire sötét céljaikra akarják felhasználni. the_dead_zone_s01-s05_dsr_xvid.jpgHogy miről van szó? Egy jövőbe,múltba látó , problémát megoldó sorozatról .A főszereplő Johnny Smith akinek elég egy érintés és látomásai vannak hol a múltról hol pedig a bekövetkező jövőről. Olykor nyomoznia kell hogy mi történ vagy mi fog történi, olykor katasztrófákat kell megakadályozni.De ezek a történetek mellet van egy fő száll is .Egy Apokaliptikus szál amely a világ végével kecsegtet .A főhős ezt próbálja minden áron és megszállottan  megakadályozni .

7.jpgA főszerepben Anthony Michael Hall ki remekül hozza a karaktert . Szinte lubickol a szerepben főleg a látomásokban.

Mellet még sok jó karakter szerepel  .A volt feleségét  alakító Nicole DeBoer ki sok Sci-fi rajongónak ismerős lehet .Ugyan is Szerepelt a Star Trek DS9-be mint Dax hadnagy.

Vagy az úgy szólván segítőként szolgáló Sherif :Chris Bruno.Vagy John L. Adems Aki BruceLewist alakítja a főhős barátját és mozgás terapeutáját játssza.237684_18.jpgA látomások megoldásai még mai szemmel is jók és élvezhetők.Főleg ha Johnny nem csak szemlélő hanem át élő fél is . Ezek az események nagyon sokat dobnak a szérián. Legalább is nekem a nagy kedvenceim mind megvalósításban , mint a történet előre lendítésében .11.jpg

A sorozat 6 évadot élt meg Amerikában . Ide haza is lement szinkronnal mind 6 szezon(Sok helyen futott: Viasat3, AXN és az M1-en is ment .).Ergo  aki nem szeret feliratos sorozatokat nézni még az is végig tudja nézni- Aki szereti a probléma megoldós valamint "az idő utazós"  (bár itt csak látomásokban ugrunk az időben ténylegesen nem ) annak ajánlóm ezt a sorozatot. Leginkább a Tru Calling-hoz és a Quantum Leap-hez hasonlítanám . Kár lenne nem ki próbálni ha még nem láttad .

Láss és Nézz!

A bejegyzés trackback címe:

https://soremove.blog.hu/api/trackback/id/tr5313398551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása